Keresés ebben a blogban

2013. november 27., szerda

Magamról

Sziasztok!
A nevem Dóra, de csak Dórinak vagy Dórrónak szoktak nevezni. Van egy tesóm, Boti. Nagyon sok hobbim van, pl. szertorna, olvasás, film nézés, waveboardozás, kéziedzés, trx, stb. Egy héten 3 nap sportolok: kedden kézi edzés, szerdán szertorna, csütörtökön kézi edzés és trx. Nagyon szeretek sportolni. Nemrég lettem 14 éves, és a Vörösmarty Mihály Gimnáziumba járok, 8.g osztályba. Kicsit nehéz a 8. osztály, legalább is nekem, és ez a jegyeimen is látszik. Szeretem ezt a sulit és az osztály társak is nagyon jó fejek. Mostanában annyira"szeretjük" a sulit, hogy 5 óráig ott szoktunk lenni, de persze nem tanulunk, hanem pinpongozni szoktunk.

Ez itt a sulink. Nem mondom, hogy nem lehet benne eltévedni, de én már 4. éve ide járok, úgyhogy már nem szokásom (annyira) az eltévedés.
Hát ebben a bejegyzésemben ennyi lenne. A hozzászólásokat folyamatosan várom. Azt, hogy milyen témákról akartok olvasni, azt is csak hozzászólásban írjátok meg nyugodtan. Majd még biztos jelentkezem. addig is puszil mindenkit:
                                         (:Dórró:) <3