Keresés ebben a blogban

2014. február 23., vasárnap

Heti kedvencek 2.

Sziasztok Kedves Olvasóim!
Ebben a bejegyzésemben szeretném leírni nektek a heti kedvenceimet. Most a héten nem volt sok kedvencem, ezért nem lesz valami hosszú a bejegyzést, BOCSI! De szerintem kezdjünk is bele!


1. 
Ez egy Olympus D-545 ZOOM nevű fényképezőgép. Nagyon szép képeket csinál szerintem, és az előző bejegyzésemben (előző bejegyzéshez katt IDE) is ezzel csináltam a képeket, és elég jól sikerültek az előzőekhez képest.

2. A szépségápolás terén 2 dolgot hoztam nektek:
           1.
Ez az AVON Care kollekciójának a 3 az 1-ben arctisztító, tonik és hidratálója aloe verával és gyömbérrel. Ebből egy másik fajta is volt, de azért ezt választottam, mert tudtam, hogy az aloe vera nagyon sokat segít a bőrnek, és a gyömbéért pedig egyszerűen nagyon szeretem, úgyhogy nekem ez egy igazi kedvenc volt a héten. Én 2 naponta szoktam használni, és tényleg tiszta érzetet ad a bőrnek, és tényleg nagyon hatásos. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek!

          2.
Ez a szépségápolási termék a képen látható is, hogy egy Floren mézes kézkrém. Ezt a Goods Marketbe vettem, és 200 Ft volt, úgyhogy nem volt valami drága a többi kézkrémhez képest, és ráadásul ugyanolyan hatása van, mint a többi kézkrémnek, csak kb. fele áron. Nagyon jó illata van, és minden bőrtípusra ajánlott.

3. Az ékszerekkel kapcsolatban is 2 kedvencem van:
           1.
Ez az IM-hez volt, és ez egy Big Bang (szürke színű) nyaklánc nagyon hosszú lánca van, és szinte minden ruhámhoz megy, úgyhogy nagyon szeretem.
           2.
Ezt az eBay-ről rendeltem és tényleg egy nagy kedvenc, mivel kinyitható, és pl. a családom képét raktam bele. (Ha valaki szeretné megrendelni, akkor katt IDE.) Arany színbe is volt, de az eredeti is ilyen ezüstös színű, meg az arany szerintem nem is néz ki annyira jól, mint ez az ezüst.

4. Ami ezen a héten megjelenő magazinok közül a kedvencem volt, az az:

IM, az az Ifjúsági Magazin. Nagyon szeretem, mert nagyon hasznos tanácsok vannak benne az én korosztályomnak. Én szinte rendszeresen olvasom, és szinte már rajongója vagyok. Csak ajánlani tudom a korombelieknek! :)

5. Az utolsó dolog ebben a bejegyzésben, az két könyv:
            1. Leiner Laura: Bábel
Most olvastam ki a könyvet 3 hónap után. mivel alig volt időm az olvasásra, úgyhogy az is csoda, hogy ennyi idő alatt végeztem. Egyszerűen nem tudok róla rossz véleményt mondani. (Ha a szereplőket és egyebeket meg szeretnél tudni a Bábelről katt IDE.) Egyszerűen amikor az utolsó oldalakat olvastam, nem tudtam lerakni a könyvet. Nagyon jó volt, de nem tudom ezeket az érzéseket kifejezni szavakban. Amikor olvastam mindig más érzések voltak bennem. (Amúgy nagyon hangulatember vagyok. :P)
             
               2. A másik könyv, vagy inkább könyvek, azokat a GIRL:IT nevezetű csomaghoz kaptam.
A könyv címe Emmy, és 3 része megvan már. Éppen most olvasom a 3. részét, de az előzők nagyon nagyon jók voltak, úgyhogy remélem ez is ugyanolyan eseménydús lesz, mint a többi kötete.

6. Zene

Ez a szám most nagyon a szívembe csalta magát. :)

Hát ennyit szántam erre a bejegyzésre, és nem is volt nagyon kedvencem, úgyhogy majd jelentkezem hamarosan a következő bejegyzéssel, és addig is Mindenkit PUSZILOK:
                                                                                                                    Dóri :) <3

Eurovíziós Dalfesztivál 2014

Sziasztok Kedves Olvasóim!
Nem tudom ki látta A Dal című műsort, de úgy tömören annyit, hogy szerintem nagyon jó volt. (Aki esetleg nem tudta megnézni, az ITT mindent megtalál.) Szombaton volt a döntő, ahova
8-an jutottak be:

  • Bogi
  • Depresszió
  • Dér Heni
  • Fool Moon
  • Pál Dénes
  • Honeybeast
  • Kállay-Saunders András
  • Király Viktor
Ebből a zsűri kiválasztotta a 4 legjobbat:
  • Fool Moon
  • Bogi
  • Kállay-Saunders András
  • Király Viktor
A győztes pedig:
    • Kállay-Saunders András lett a Running című dalával. Ez volt számomra a legjobb dal, mert van mélységa, fülbemászó, ritmusos, a hangzása is jó, és egyszerűen nagyon tetszett. ŐSZINTÉN GRATULÁLOK NEKI!!!
A négy legjobb dalt pedig itt láthatjátok majd:

1. Kállay-Saunders András: Running

2. Bogi: We All



3. Fool Moon: I can't be over

4. Király Viktor: Running out of time

Hát ennyi lett volna a bejegyzésben, remélem mindenki örül a győztesnek, mert én nagyon, és sok sikert kívánok Andrásnak a Dalfesztiválra is! :)

Mindenkit PUSZILOK a következő bejegyzésig:
                                                                                     Dóri :) <3