Keresés ebben a blogban

2014. január 16., csütörtök

Karácsonyi ajándékaim

Sziasztok!
Először is nagyon sajnálom, hogy most fogom megírni ezt a bejegyzést, de semmire nincs időm, és ezért tudom ezt is ilyen későn megírni.
Ebben a bejegyzésben megmutatom nektek, hogy milyen karácsonyi ajándékokat kaptam, minek örültem a legjobban, stb. Szerintem el is kezdhetjük:

1. Ping-pong asztal

Nagyon örültem, hogy kaptam egy asztalt, mivel már év eleje óta vágyom rá, és a suliba is nagyon sokáig, akár "késő" estig is ott szoktunk lenni, és ping-pongozni. De ez nem akár milyen asztal, mivel kb. 1 vagy 1,5 méter hosszú és kb. 0,5 méter széles, és 8-as alakja van.
Így néz ki összecsukva,
és így néz ki szétnyitva:


2. 2 Adidas parfüm
Két ugyanolyan Adidas parfümöt kaptam, de az illata jó, úgyhogy ha az egyik elfogy, jöhet a másik. Itt egy kép róla:


3. Szent Johanna Gimi
Megkaptam az SZJG 8/1., és a 8/2. részét, pont az utolsókat egy összefüggő szövegből. Szuper, de amúgy el tudom kérni az előzőket, úgyhogy semmi pánik. Tudom, hogy tudjátok, hogy hogyan néz ki a könyv, mert hát ki ne tudná, de azért berakok ide is egy képet:


4. Ping-pong ütő
Kaptam egy artengo ütőt és itt a kép róla:


5. Sál és sapka
A szokásos sál és sapka sose maradhat ki a karácsonyi ajándékok közül. Én most egy olyat kaptam, amire mindig is vágytam: egy fehér körsál.
Kb. így néz ki a sál,
és így a sapka, csak bojt nélkül:


6. Póló
Ez sem maradhat ki az ajándékok közül, soha. Jelenleg nem tudok feltenni képet, de mikor készítettem egyet, fel fogom rakni, ígérem.

7. Varrógép
Mivel nagyon szeretek varrni, ezért egy varrógépet is kaptam, ami azt hiszem TESCO-s. Itt egy kép erről is:
Teljesen ugyan ilyen az enyém is.

8. Könyv
Megkaptam az egyik leges legkedvencebb filmem könyvének a 2. kötetét az Éhezők viadala: Futótűz című könyvet. IMÁDOM! Nagyon jó, és csak ajánlani tudom mindenkinek mind a három részét. Azért erről is itt egy kép, ha még valaki nem látta volna:
 Szerintem nagyon jól néz ki.

Hát ennyit kaptam karácsonyra, és ennyi lett volna a bejegyzés is. Ha tetszett, akkor nyugodtan írjatok nekem kommentbe, vagy az ÚJ e-mail címemre: doraberkenyes@freemail.hu . Találkozunk a következő bejegyzésben. Mindenkinek sok-sok PUSZIT és nagyon nagy ÖLELÉSEKET küldök.
By,: (:-Dóri-:)

FELHÍVÁS!!!

Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben a barátnőm egy fontos kérését fogom teljesíteni.
Csak nézzétek meg a videót, és írjatok. Köszi!!!

https://www.youtube.com/watch?v=QdsDVTdxqkI

ADOMÁNYOZZATOK!!!